Op naar nog 35 jaar het instrument voor succes!

Still to go:

Aan de wieg van muzikaal succes

Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds bestaat 35 jaar! Een heuglijk moment om bij stil te staan. Met het NMF weten musici in Nederland dat ze altijd verzekerd zijn van een goed instrument, waarop ze zolang kunnen spelen als ze het nodig hebben. Wij hebben uw steun nodig om dat nóg 35 jaar te kunnen doen. Doneer nu aan het NMF. Hartelijk dank!

Juiste instrument

Theo Olof was, met initiatiefnemer en bedenker Pieter Moerenhout, nauw betrokken bij de oprichting in 1988. De legendarische violist speelde jarenlang op een instrument dat hij plotseling moest inleveren. Olof gaf die bittere ervaring een positieve wending voor talloze instrumentalisten. Zijn beleving en droom zitten verankerd in het DNA van het NMF. Musici beseffen dat hun ontwikkeling staat of valt met het juiste instrument, passend bij hun carrière en ambities. Ze zijn op zielsniveau met hun instrument verbonden. Het NMF helpt ze daarbij.

"Het instrument voor volle zalen"

Indira Nezami

Erard-vleugel, Parijs 1903

'Ik ben zo dankbaar dat ik mijn vleugel heb mogen inruilen voor deze Erard. Het is een bijzondere vleugel, je moet er echt voor kiezen als musicus. Voor mij is het de sleutel om verder te komen. Nu in mijn studie en straks in mijn carrière. Ik hoop hem nog lang te mogen bespelen en droom ervan om samen op het podium te excelleren.'

 

           


Vier ons jubileum mee en steun onze missie!

Met uw donatie kunnen wij musici in Nederland helpen en onze hoogwaardige collectie blijven koesteren. Ruim 400 musici krijgen dankzij u een instrument in bruikleen. Een instrument dat uitdaagt, inspireert en nodig is voor hun muzikale ontwikkeling. Het NMF draagt hiermee bij aan een muziekleven van hoog niveau. Om de komende 35 jaar krachtig te beginnen, streven wij naar een bedrag van € 25.000. Help ons mee!

Hartelijk bedankt!