Hoe u in actie kunt komen!

Naast een reguliere donatie, kunt u nu op een nieuwe manier uw steentje bijdragen. Met uw zelf opgezette actie, haalt u op deze website geld op voor het NMF. Denk bijvoorbeeld aan het opdragen van uw verjaardag aan het NMF, een sponsorloop van een kennis of van uzelf, het verkopen van koekjes of een eigen muziekmarathon. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten!
 

Een actie aanmaken

Wanneer u een idee heeft voor een Actie, kunt u deze aanmaken onder het kopje Acties. U kiest of uw Actie bestemd is voor het NMF (algemeen) of een nu lopend NMF-project. Vervolgens wordt u gevraagd een account aan te maken en een aantal gegevens toe te voegen om uw Actie-pagina herkenbaar te maken. Deel uw eigen Actie vervolgens met iedereen! 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via:
 

Met deze tips wordt uw Actie nog succesvoller:
 

Tip 1

Een actiepagina met een paar persoonlijke foto’s en teksten zorgt voor meer donaties. Upload foto’s die met u en uw actie te maken hebben. En vertel waarom u de actie bent gestart. Het grootste deel van de supporters zal doneren omdat ze u kennen en benieuwd zijn naar uw besluit om deze actie te starten.

 

Tip 2

Voordat u iedereen vertelt over de actie is het verstandig om alvast een paar donaties te hebben. Vraag uw familie of beste vrienden eerst persoonlijk om een donatie te doen voordat u alle andere mensen vraagt om te doneren. Goed voorbeeld doet namelijk goed volgen.

 

Tip 3

Zet de link van uw actiepagina met oproep onder uw naam/handtekening in alle e-mails, zodat u iedereen die u mailt kunt inspireren met uw actie.

 

Tip 4

Vertel op alle plekken waar u komt, voor zover mogelijk onder de huidige omstandigheden, over de actie die u bent gestart. En vraag mensen dan om u direct te sponsoren en niet te wachten tot ze thuis zijn. Iedereen kan eenvoudig met hun smartphone uw actie bekijken en direct via iDeal doneren. Zet de actiepagina in uw favorieten van de browser en/of maak er een snelkoppeling van op het startscherm van uw telefoon/tablet. Dan heeft u de actiepagina altijd snel bij de hand!

 

Tip 5

Uw pagina heeft een unieke QR-code. Iedereen die de code scant met een smartphone, komt rechtstreeks op uw donatieformulier uit. Print hem uit of zet hem op een poster en hang het op. Heel handig voor bijvoorbeeld verjaardagen – zodra bijeenkomen in groepen weer mogelijk is, natuurlijk.

 

Tip 6

Niet iedereen zal direct gaan doneren. Stuur daarom herinneringsmails of WhatsApp-berichten als mensen nog niet hebben gedoneerd. De aanhouder wint!